Skip to main content
Uw specialist in grondstabilisatie, nivelleringswerken en het frezen van hout & steen.
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F09%2FDWF WEBSITE MOCKUP scaled

Digital Work verheugd over succesvolle samenwerking met DWF voor een vernieuwde branding en website

2 september 2023

Wij, Digital Work uit Herselt, zijn verheugd om ons meest recente project met trots aan te kondigen. In samenwerking met De Westelinck Freeswerken BV hebben we een uitgebreide vernieuwing gerealiseerd. Wij hebben niet alleen een nieuw en fris logo ontworpen, maar we hebben ook prachtige nieuwe visitekaartjes gecreëerd die de identiteit van het bedrijf weerspiegelen.

Het hoogtepunt van onze samenwerking is echter de nieuwe website die we speciaal voor De Westelinck Freeswerken BV hebben ontwikkeld. Met een oog voor detail hebben we gezorgd voor een duidelijke gebruikersinterface, waardoor bezoekers moeiteloos door de website kunnen navigeren en alle relevante informatie gemakkelijk kunnen vinden. Daarnaast hebben we speciale secties gecreëerd voor nieuws en projecten, zodat bezoekers op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen en inspiratie kunnen opdoen uit de indrukwekkende projecten die het bedrijf heeft uitgevoerd.

Wij willen De Westelinck Freeswerken BV bedanken voor hun vertrouwen in Digital Work. Het was een waar genoegen om met hun team samen te werken en hun visie tot leven te brengen. We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe website een krachtig hulpmiddel zal zijn om hun diensten op het gebied van grondstabilisatie, nivelleringswerken en het frezen van hout en steen te presenteren aan een breder publiek.

Wij wensen De Westelinck Freeswerken BV alle succes met hun nieuwe website en hun uitgebreide diensten waar ze actief in zijn. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan hun groei en succes.

Neem een kijkje op de vernieuwde website van De Westelinck Freeswerken BV en ontdek de boeiende wereld van grondstabilisatie en gerelateerde diensten.

Met vriendelijke groet,

Johan – Digital Work