Skip to main content
Uw specialist in grondstabilisatie, nivelleringswerken en het frezen van hout & steen.

Over ons

In 1995, na jarenlang hard werken en doorzettingsvermogen in diverse sectoren, stond Eric De Westelinck voor een nieuwe uitdaging. Een klant benaderde hem met een prangende vraag: hoe kon hij een zeer onstabiele ondergrond stabiliseren voor de bouw van een kelder? Met een gezonde dosis boerenverstand en een immense wilskracht besloot Eric het roer om te gooien.

Uitgerust met onervarenheid maar vastberadenheid kocht Eric een freesmachine tijdens een legeruitverkoop. Hij transformeerde deze machine volledig en ging op zoek naar een geschikte tweedehands tractor, evenals een tractor die geschikt was voor de strooikar die hij zelf bouwde.

De jaren verstreken, het klantenbestand groeide en al snel waren aanvullende machines nodig om aan de specifieke eisen van klanten te voldoen. Het mantra dat Eric hanteerde – en nog steeds doet – luidt: “Het gaat niet, bestaat niet!” Bij elke uitdaging streefde hij naar oplossingen om nog beter aan de klantwensen te voldoen. Voor De Westelinck Freeswerken staat de klant altijd op de eerste plaats.

Ondanks de groei blijft De Westelinck Freeswerken trouw aan zijn kernwaarden: een familiebedrijf met respect voor medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers. Collegialiteit, communicatie en ervaring zijn van groot belang. We willen onze medewerkers en partners hartelijk bedanken voor de jarenlange en prettige samenwerking.

Met de blik gericht op de toekomst gaan we vol vertrouwen de komende jaren tegemoet. De Westelinck Freeswerken zal blijven groeien en evolueren, terwijl we vasthouden aan onze kernwaarden en ons onwrikbaar engagement voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Logo De Westelinck Freeswerken Final 09
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F09%2FAfbeelding1
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F09%2FAfbeelding2
Afbeelding3 bd0bf604